Over ons

Home    |    Over ons

Inspiratie, creativiteit, flexibiliteit en ondernemerschap. Afspraak is afspraak, oog voor maatwerk en een no-nonsense aanpak.

Dat is wat wij onze klanten bieden.

De Jong Ambulances is een nationaal opererende dealerorganisatie voor alle soorten ambulances. Tot onze potentiële opdrachtgevers behoren de 25 regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s). Wij zijn voor hen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor nooddiensten. Onafhankelijk, efficiënt en pragmatisch zijn onze kernwoorden.

Tot ons uitgesproken specialismen behoren het leveren van nieuwe ambulances, het onderhouden van het interieur van de ambulances en een uitstekende aftersales service.

De Egel Autoservice is in eerste instantie de drijvende motor achter De Jong Ambulances. Op dit moment is De Egel Autoservice verantwoordelijk voor de 25 ambulances in de regio Noord-Holland-Noord, waar zij al zes jaar het volledige motorische onderhoud uitvoeren. Service en kwaliteit is daarbij altijd het speerpunt geweest.

De Jong Ambulances is ontstaan vanuit het idee van André de Jong en Chantal Daalmijer. Waar André al eigenaar was van De Egel Autoservice en samen met zijn personeel zorg draagt dat alle ambulances van regio Noord-Holland-Noord veilig de weg op kunnen, ontstond samen met ondernemer Chantal Daalmijer de motivatie en ambitie om ook ambulancedealer te worden. Twee ondernemers die houden van innovatie, service en kwaliteit en elkaar daarin prima aanvullen. Geen uitdaging is te gek!

Ons streven: snelle levering van kwalitatief hoogwaardige ambulances.

U eist geborgde kwaliteit? De Jong Ambulances is een kwalitatief hoogwaardig bedrijf en de producten beschikken over de benodigde NEN-certificaten.

We hopen u snel te mogen overtuigen van het product waar wij enorm trots op zijn.

André en Chantal

Eigenaren De Jong Ambulances

De Eigenaren van De Jong Ambulances Chantal Daalmijer en André de Jong staan u graag te woord voor al uw vragen of opmerkingen!

06 23706802 |  andre@dejongambulances.nl